jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Amparo Marco i Carolina Punset fan per separat el Corredor Mediterrani

Carolina Punset, ha avançat que “Ciutadans reivindicarà el Corredor Mediterrani en el Congrés dels Diputats perquè és un projecte fonamental per a la província de Castelló, per a la Comunitat Valenciana, ja que millorarà la competitivitat de les empreses valencianes”. En l’acte de presentació de la candidatura de C’s al Congrés i al Senat, la líder autonòmica de C’s ha assenyalat que “Castelló és una província clau” per al partit i ha agraït “el suport i l’afecte constant de la militància de la província cap a ella i cap al seu equip”.

Per altra banda al mateix temps l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, estava signant el Manifest pel Corredor Mediterrani amb Joan Amorós,president de FERRMED; l’alcalde d’Elx, Carlos González;l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echavarri; l’alcalde de València, Joan Ribó i el president de la Generalitat, Ximo Puig . Aquest últim ha valorat que la signatura del manifest sobre el Corredor suposa ‘un pas ferm en la cohesió de la Comunitat’. Així s’ha manifestat després de la signatura del manifest de València pel Corredor *Mediteráneo en la qual han participat institucions de la Comunitat, representants de la societat civil i empresarial.

 

 

Flanquejant-lo Marco ha destacat que “el Corredor Mediterrani és un projecte fonamental per a la Comunitat Valenciana i per a Castelló. És una infraestructura que projectarà l’economia local cap als mercats europeus en un moment en què la internacionalització és importantíssima perquè els mercats nacionals estan estancats. Des del Govern Local de Castelló defensem la viabilitat del Corredor Mediterrani i exigim a totes les administracions que s’adherisquen a aquest projecte estratègic per a Castelló, la Comunitat Valenciana i tota Espanya”.
A banda

 

Últimas noticias

Contenido relacionado