domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Assalten a un empresari en sa casa en Port de Sagunt després de fer-se passar per policies

Dos individus van entrar a casa d’un empresari resident en el Port de Sagunt. Un dels delinqüents va colpejar amb la culata de la seua pistola a la víctima, que va patir una bretxa en el cap, mentre que la seua dona i la seua filla d’11 anys van aconseguir escapar després de saltar a la terrassa de l’àtic del costat.

Els fets van ocórrer al voltant de les 10.30 hores del passat dimecres en el carrer Cabo de San Martín. Els dos assaltants, que es feien passar per policies van trucar a la porta i mostrant una placa de policia van demanar que els obrira la porta. En obrir la porta l’empresari va ser agredit, l’home va donar el crit d’alarma i tant la dona com la filla d’11 anys van poder fugir a la casa del costat.

Una vegada en lloc segur, van trucar a la Policia. Diverses unitats de la Policia anaren per socórrer a les víctimes però quan els agents van arribar els falsos policies ja havien fugit. Segons declaracions de la víctima els assaltants preguntaven “per la droga” i assegurava que es van equivocar d’habitatge.

Últimas noticias

Contenido relacionado