domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Avancen els treballs de millora al Cementeri Municipal a Benicarló

Els treballs de millora al Cementeri Municipal avancen a bon ritme i està previst que finalitzen en les setmanes vinents. En concret, es durà a terme la reparació de nínxols antics i sanejament de parets que es troben en mal estat de conservació. Els treballs, que afecten tant a l’interior com a l’exterior del recinte, especialment a la cara nord, els estan duent a terme tres operaris contractats per l’Ajuntament a través del Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes per un període de tres mesos.

El Pla d’Ocupació Conjunta que ha posat en marxa l’Ajuntament de Benicarló ha permés la contractació de 16 persones a Benicarló. A banda dels tres operaris que treballen al Cementeri, s’han contractat també sis peons agropecuaris per a realitzar tasques de neteja de camins rurals, tres auxiliars administratius, tres conserges i un tècnic en integració social.

Els diferents llocs de treball tenen una durada d’entre tres i quatre mesos i suposen una despesa subvencionable de 64.243,80 euros en total, dels quals 42.829,20 euros els aporten la Generalitat i la Diputació i la resta, 21.414,60 euros, van a càrrec del pressupost de l’Ajuntament. Paral·lelament, la Regidoria d’Ocupació i Desenvolupament Local fa una aportació de 18.585,40 euros. En total, l’Ajuntament aportarà al pla 40.000 euros.

Els regidors de Promoció Econòmica, Román Sánchez, i de Serveis Públics Municipals, Ilde Añó, s’han mostrat «molt satisfets per les tasques que s’estan duent a terme a través d’aquest Pla d’Ocupació» i han apostat per continuar en aquesta línia de treball per millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de Benicarló.

Últimas noticias

Contenido relacionado