martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El barri “Els vents” de Sagunt reuneix a més de 200 persones en la primera acció informativa i lúdica sobre recollida de residus

El barri de Els Vents de Sagunt serà un dels primers a implantar de manera integral la recollida selectiva de la matèria orgànica. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sagunt va organitzar dissabte passat una acció informativa i lúdica a peu de carrer amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania com separar els residus a casa per a contribuir a cuidar el medi ambient.

La regidora de Medi ambient, Teresa García, ha agraït l’esforç de la ciutadania per a dur a terme aquest projecte i ha recordat els importants beneficis d’aquesta campanya, així com la seua transversalitat “, ja que aquest projecte en el qual està implicat tant l’Equip de Govern com l’Oposició, diverses regidories i compta amb la col·laboració de la SAG pretén canviar la gestió de residus en el nostre municipi per a aconseguir més i millor reciclatge i millors rendiments en les taxes de recollida”.

Perquè aquesta activitat tinguera un caràcter més festiu es va desenvolupar en el Casal Jove un taller mediambiental, on els xiquets i les xiquetes aprengueren a reciclar en la llar i quin és el cicle de la matèria orgànica. A més, a les més de 200 persones que van acudir se’ls va fer lliurament d’un poal especial per a la separació de la matèria orgànica en les seues cases.

Des de fa mesos, l’Ajuntament de Sagunt està duent a terme campanyes de conscienciació i sensibilització mediambiental, s’han impartit xarrades informatives en diferents associacions i entitats de la localitat, fins i tot visites porta a porta als grans productors d’aquest tipus de residus. Cal destacar que els centres escolars de Sagunt ja arrepleguen de manera segregada les restes de menjar i compten amb contenidors marrons on dipositen els residus.

Últimas noticias

Contenido relacionado