sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benaguasil programa activitats per a gaudir aquest Nadal

Este Nadal l’Ajuntament de Benaguasil oferirà una àmplia varietat d’activitats lúdiques i culturals amb l’objectiu que nens i majors gaudisquen d’aquestes dates, ambientar el municipi i atendre la demanda familiar durant les vacances nadalenques.

Entre les activitats més noves d’aquesta programació destaca el mercat nadalenc que els dies 15, 16 i 17 de desembre es muntarà a la Plaça Major i en el qual s’oferiran articles i motius nadalencs, productes artesans, food trucks, inflables i un arbre dels desitjos amb l’objectiu de viure l’esperit de Nadal i recollir els desitjos dels nens.

Una altra de les activitats seran els tallers de Nadal que del 27 al 29 es desenvoluparan en horari de 10h a 13h al Centre de la Joventut que es convertirà un any més, durant les vacances en lloc de reunió i diversió per als nens i nenes que participen en els tallers d’elaboració d’adorns nadalencs i treballs manuals relacionades amb aquesta època de l’any.

També en aquesta línia d’incloure activitats noves i atractives per al públic, els dies 2, 3 i 4 de gener tindrà lloc al centre multifuncional BClub una Fira de Reis. Un esdeveniment en el qual durant 3 dies, xiquets i adolescents podran gaudir d’activitats vàries com tirolina, rocòdrom, balanzbikes, treballs manuals, el pal boig, decoració de galetes, consoles, a més d’espectacles, exhibició de vehicles de la policia local i la visita del carter real.

Pel que fa a la celebració de l’arribada de Les seues Majestats els Mags d’Orient, el dia 4 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar estaran de 17h a 20h en el BClub per recollir les cartes de tots els nens.

En la tarda prèvia al dia dels Reis Mags, els nens podran esperar l’arribada de SS. MM. els Reis Mags d’Orient en l’avinguda de Montiel. Allí tindrà lloc a la tarda la tradicional Cavalcada on es repartiran caramels i regals pels més petits.

Des de l’Ajuntament s’han organitzat aquestes activitats culturals i d’oci perquè grans i majors gaudisquen d’una època de l’any que convida a sortir al carrer i gaudir de l’ambient. En aquest sentit “volem animar a tots els veïns i a totes les veïnes a participar en els diferents actes programats”, han comentat.

Últimas noticias

Contenido relacionado