martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benetússer crea la Mesa de la Solidaritat per a coordinar les ajudes socials

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Benetússer ha engegat, en col·laboració amb Creu Roja i Càrites, la Taula de la Solidaritat. Aquest organisme coordinarà les ajudes que reben les famílies del municipi a través dels Serveis Socials del consistori i tindrà l’objectiu de fer més efectives les actuacions amb les famílies amb dificultats econòmiques.

Totes les ajudes estaran coordinades per la Taula. Les tècniques de Serveis Socials seran les encarregades de valorar les necessitats i derivar cada cas a la institució que s’haja considerat competent per a aqueixa matèria.

Els responsables de les tres organitzacions es reuniran cada últim dimecres de mes per a supervisar les actuacions. Per a la regidora de Benestar Social Paqui Lon “la creació d’aquesta Taula és un pas molt important dau pels diferents equips” per al municipi i per a totes les persones en situació molt precària. “Amb la creació d’aquest òrgan ens podrem coordinar molt millor entre Càrites, Creu Roja i l’Ajuntament per a poder oferir una resposta millor i més ràpida a les necessitats socials dels veïns, encara que totes les ajudes haurien de ser derivades de l’estat i dels organismes públics”, explica Lon.

Últimas noticias

Contenido relacionado