08:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil i la Policia Local han detingut a un home com a autor d’un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Civil i la Policia Local han detingut a un home com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública. L’actuació es va iniciar amb motiu dels reiterats altercats i problemes que es anaven produint en un local públic de la població de Benicarló.

Es va establir un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil, Policia Local i dos veterinaris dels Serveis de Salut Pública de la Generalitat Valenciana tots ells de Benicarló, on van efectuar una inspecció en el local públic, trobant 294 grams de marihuana, 106 grams de Speed, 32 grams d’haixix, 2 grams de cocaïna, 1 gram de fongs al·lucinògens i 1 planta de marihuana amb un pes de 100 grams. Per tot açò es va procedir a la detenció d’un home de 43 anys com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública.

També se li van estendre diverses denúncies administratives per part de la Guàrdia Civil de Benicarló, Policia Local i Serveis de Salut Pública de les diligències instruïdes van ser lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 4 de Vinaròs.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local de Benicarló i personal de Serveis de Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado