03:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benicàssim presentarà a Fitur la ruta de les Formigues

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, informarà en FITUR sobre els avantatges de la nova aplicació tecnològica, que incorpora tecnologia 3D, a més de la nova edició de la cita musical infantil.

Benicàssim porta sent des de finals del segle XIX una destinació vinculada a la qualitat. Ser un dels primers llocs del litoral mediterrani espanyol triats per a passar les vacances per aquella societat de la Belle Epoque, ha motivat que l’àrea de Turisme de la ciutat sempre s’haja preocupat per la innovació. Per aquesta raó, l’anomenada ‘Ciutat de Festivals’ presenta en FITUR una nova edició de Formigues, la cita festivalera especialment dedicada al públic infantil i familiar, que tindrà lloc al maig, i una APP turística amb tecnologia de Realitat Augmentada i 3D per a optimitzar al màxim la visita a la Ruta de les Viles.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, i la Regidor de Turisme, Elena Llobell, al costat d’altres regidors de la corporació, acudeixen a la Fira Internacional de Turisme, FITUR, amb l’objectiu de donar a conèixer a professionals del sector i periodistes dos de les novetats més importants que la destinació oferirà en matèria de turisme cultural i familiar. Per açò, conduiran una roda de premsa demà dimecres a les 17.00 hores en la Sala de Premsa A de el Stand de la Comunitat Valenciana (Pavelló 7).

Si ben un dels productes turístics més reconeguts i característics d’aquesta localitat castellonenca és la Ruta de les Viles (recorregut per una vintena de residències estiuenques de l’alta societat, construïdes a la fi del segle XIX), l’àrea de Turisme de l’Ajuntament ha fet un pas més enllà i ha desenvolupat una innovadora APP per a dispositius intel·ligents que incorpora tecnologies tan capdavanteres com la Realitat Augmentada i 3D.

FormiguesFestival-Acf-Fotografia-1491Durant la presentació es donaran a conèixer tots els detalls sobre aquesta nova eina, de gran utilitat per als viatgers, ja que consta d’un mapa interactiu en 3D amb topografia real de Benicàssim que es pot visualitzar en realitat augmentada, amb una quinzena de punts d’interès interactius. D’altra banda, l’usuari pot accedir a un total d’11 panells interactius virtuals de les Viles de Benicàssim enfocant amb la càmera especial de la App, on se li facilitaran opcions com un mapa del recorregut, audioguíes gratuïtes, videos, textos sobre la història i informació d’aquests palauets vacacionals.

Les edils acudiran a la fira acompanyades per dues de les responsables d’una de les grans cites familiars en l’agenda d’oci de Benicàssim: Formigues Festival. Ana Rico i Ana Tárrega desvetlaran, al costat de Marquès i Llobell, els primers detalls de la quarta edició d’aquest festival que tindrà lloc en el mes de maig i que amplia l’espectre de públic dels esdeveniments que acull la ciutat anualment, integrant als més xicotets en el calendari de l’anomenada ‘Ciutat de Festivals’.

Formigues Festival és obra d’un grup de pares que, creixent a Benicàssim acompanyats per la nodrida oferta de cites musicals i artístiques que s’organitzen en la localitat, es van comprometre a idear un esdeveniment infantil, obert a famílies de tota Espanya, que a dia d’avui pot presumir de 7.000 m2 de recinte fitat verd i en ple centre de Benicàssim, albergant música, teatre, circ, dansa, jocs, ecologia i gran varietat d’activitats pioneres originals per al gaudi de tota la família.

Últimas noticias

Contenido relacionado