sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benicàssim Smart City comptarà amb un nou arbre solar, per a càrrega de mòbils

Benicàssim comptarà amb un arbre solar que permetrà carregar dispositius mòbils en via pública, la iniciativa forma part del projecte ‘Smart City’.

La iniciativa de l’equip de govern i de Ciutadans, Benicàssim Smart City, instal·larà en el municipi un nou arbre solar, que permetrà oferir als ciutadans i visitants un punt de càrrega intel·ligent de dispositius mòbils en via pública i amb caràcter gratuït.
Els regidors responsables d’aquesta acció, Carlos Díaz i Cristina Fernández es van reunir ahir amb l’alcaldessa del municipi, Susana Marqués, per a valorar la millor ubicació per al nou arbre solar.
Amb aquest dispositiu, seran dos els arbres solars de càrrega de mòbils i tablets que tindrà Benicàssim. Un se situarà en la zona de platja i l’altre en algunes de les zones més transitades del nucli urbà per a donar major servei als ciutadans.
Aquest, es proveeix d’energia captada per plaques solars. Amb l’electricitat que produeix de l’energia solar, l’estructura de l’arbre permetrà connectar fins a 6 dispositius per a carregar directament. A més, es comportarà com un element il·luminador, convertint-se en un gran fanal en forma arbòria.
Per la grandària de l’arbre solar, la seua ubicació requereix una superfície àmplia, ja que tindrà uns 5 metres de diàmetre i comptarà amb una altura total de 4 metres.
A més, sota les seues branques il·luminades, es col·locaran també zones de seient, que permetran als usuaris esperar a la càrrega dels seus dispositius al costat de l’arbre.
L’alcaldessa ha assenyalat que, “Benicàssim sempre ha tractat d’estar a l’última en serveis i dotacions, que vagen encaminats a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i els visitants i aquest arbre solar permetrà sumar un valor més també als turistes quant a oferta de serveis ciutadans.”
A més, Marqués ha insistit que, “som un ajuntament perfectament adaptat als avanços digitals i a poc a poc estem incorporant els serveis i millores que permeten ciberconectarse als ciutadans, no solament amb la seua administració més propera, sinó també entre si”.

Últimas noticias

Contenido relacionado