domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carmen de Rosa es presenta a la reelecció com a presidenta de l’Ateneu de València

La presidenta de l’Ateneu Mercantil de València, Carmen de Rosa Torner, ha presentat la seua candidatura per a renovar la presidència d’aquesta institució. Ho fa un gran punt de partida, ja que compta amb 600 avals, quan el necessari per a presentar-se són 100.

La candidatura de Carmen de Rosa “fa una combinació de l’experiència i gestió de l’Ateneu amb la incorporació de socis que coneixen la institució”. La presidenta ha assenyalat als mitjans que “Anem a seguir treballant per i per als socis i perquè l’Ateneu seguisca creixent com un referent en la ciutat de València”.

L’equip de Carmen de Rosa està format per l’advocat Enrique Mora com a vicepresident segon, el lletrat Ignacio Carrau com a vicepresident tercer, el doctor en Farmàcia Horaci Jiménez al capdavant de la secretaria general, el membre de la Junta Directiva Vicente Bosch com a sotssecretari segon, l’empresari Crescencio Navarro com a encarregat de la tresoreria i el vicepresident de la Unió Mundial de Billar Fernando Requena com a vicecontador.

Respecte als vocals, la candidatura de De Rosa integra al doctor en Història Vicente Gomarcom a primer vocal, la delegada de canastra Lola Bernell com a tercera, el periodista i poeta Ferran Garrido com a cinquè, l’ex vicepresident de la Junta Central Fallera José Boix com a setè i l’empresària de moda Mª Rosa Fenollar com a novena.

Carmen de Rosa ja ha avançat que entre les seues propostes figura seguir combinant les activitats per als socis amb les obertes a la societat civil i «un important esforç» en manteniment de l’edifici. En aquest sentit, també va recordar que els socis tenen informació periòdica de l’estat dels comptes de l’Ateneu i, com a exemple, va apuntar que al tancament de l’exercici 2016 hi havia un superàvit provisional de més de 100.000 euros.

Últimas noticias

Contenido relacionado