sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carnestoltes conquesta el Grau de Castelló

Tant la desfilada infantil, celebrada al matí, com la principal, celebrada en la vesprada, han batut un récord de participació i assitència.

El Grau de Castelló viu de ple el Carnestoltes. Este lliurament a la diversió, l’alegria i la festa ha tingut un suport superior a anys anteriors, de fet les valoracions des de l’Ajuntament per part del tinent d’Alcalde del Grau, Rafa Simó han sigut molt favorables.

Enguany a més, elements com els globus de més de sis metres de dinosaures, o la incorporació de música en directe, xarangues, i molta animació al carrer han donat un nou nivell a una de les principals trobades que viu la pedania de la capital de la Plana.

La desfilada infantil ha sigut el més seguit fins hui. La gran desfilada de Carnestoltes, que iniciava a les 19 hores, en el qual van participar comparses, carrosses, les xarangues Mags del Ritme i Els Sapatos, la companyia Drac Màgic Teatre amb l’espectacle Dinosaures i la companyia de teatre La Fam amb el seguici del Rei Carnestoltes, tots ells van recórrer els carrers ChurrucaCanalejasGravinaSebastián Elcano, Sant Pere, Canàries i avinguda del Port, finalitzant en la Carpa de Carnestoltes situada en el Casal Jove.

L’acte va concloure amb el lliurament de premis del concurs de disfresses i carrosses, dj’s i concerts a peu de carrer.

Últimas noticias

Contenido relacionado