viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló celebrarà una partida de pilota en modalitat de rebot per primera vegada en 26 anys.

Va de bo. Hui s’ha presentat en el saló de plens la programació del primer trimestre de pilota valenciana, que cobrirà fins a la setmana de Magdalena els principals esdeveniments d’este esport. El regidor d’Esports Enric Porcar ha anunciat que cada trobada tindrà una temàtica diferenciada i que cada competició serà a una modalitat diferent.

En primer lloc se celebrarà el pròxim 20 de gener la final de frontó del campionat local i acontinuació s’enfrontaran els millors especialistes de la modalitat que se mediran en el frontó valencià inaugurat el juny de l’any passat en el Complex Esportiu del Sindical. Carlos de Massalfassar i Pascual de la Pobla així com Adrian de Museros i Alejandro de Paterna seràn els primers en encetar este cicle de partides.

El 6 de febrer tindrà lloc la competició de la vessant més castellonenca de la pilota: el rebot. Tal com ha declarat per part del Club Pilotari Castelló Carles Porcar, serà la primera vegada que es jugue de forma anunciada en esta modalitat des de l’any 1992. La partida està per tancar però seràn els jugadors més destacats de la Copa 2. La jornada comptarà també amb la col·laboració especial de la Conlloga Muixeranga de Castelló que celebra el seu 5é aniversari. Combinant d’esta manera dues característiques molt identitàries del nostre territori.

El 25 de març, coincidint amb el dilluns de Magdalena, se celebrarà l’11é trofeu de Magdalena de pilota valenciana. Este dia se jugarà la gran partida d’escala i corda amb les màximes figures de la pilota, segons ha anunciat Manolo Martí com a representant del Club Pilotari de Castelló, hi ha preparada una sorpresa per als assistents.

L’últim esdeveniment programat serà el dimecres 27 de març en el carrer de Gràcia, on participants de les escoles infantils, alumnes del CRIS de Pilota viuran una jornada d’encontre. Paral·lelament hi haurà un taller d’iniciació al raspall i per tancar el dia es celebrarà la tradiccional partida d’exhibició ‘Magdalena 2019’ on els membres del Club Pilotari Castelló jugaran a la modalitat de galotxa.

Últimas noticias

Contenido relacionado