El CD Castelló atorgarà l’abonament número 12.701 al Rei Felipe VI

L'exseleccionador nacional, Vicente del Bosque va jugar en el seu moment en el CD Castelló i ja va arreplegar fa uns mesos l'abonament 10.000.

674

El CD Castelló atorgarà l’abonament número 12.701 al Rei Felipe VI. Aquest nombre d’abonat acredita a l’afició albinegra com la més nombrosa en la història de la lliga en la Tercera Divisió del futbol espanyol.

Un carnet històric que des del club orellut han volgut regalar al monarca per una raó “Hi ha molta gent que no ho sap, però “la veritat és que Felipe VI, sent príncep d’Astúries ja va ser nomenat soci d’honor del Castelló, i és per açò pel que hem pensat que un carnet històric com aquest devia estar en mans del que és sens dubte l’orellut més il·lustre”, assegura el Director de l’Àrea de Negoci del Club, Pepe Mascarell.

Amb una mica més de 12.600 abonats, el Club està a menys de 100 socis de batre el rècord que fins ara tenia l’Oviedo en la temporada 2004-05. Enquadrat en el grup VI de la Tercera Divisió, el CD Castelló ha ressorgit enguany de les seues cendres i és ara mateix colíder del seu grup.

L’exseleccionador nacional, Vicente del Bosque va jugar en el seu moment en el CD Castelló i ja va arreplegar fa uns mesos l’abonament 10.000. Ara serà La seua Majestat el Rei Felipe VI qui tinga l’honor de rebre un abonament de rècord. De fet, en els pròxims dies el conjunt de la Plana procedirà a cursar formalment la invitació per a fer arribar a La seua Majestat, el Rei Felipe VI, el preuat abonament orellut.