```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Punt d’or del CD Castellón davant el Barça B (1-1)

El Castellón va posar a les cordes des de la sortida del túnel, anant a pel partit jugant de tu a tu al filial culer.

El CD Castellón va treure un punt molt valuós en la visita al Mini Estadi, on els albinegres van empatar davant el FC Barcelona B (1-1). El conjunt d’Óscar Cano afrontava un dels partits més complicats de l’any, si no el que més, en el seu debut futbolístic en 2019, i els castellonencs van fer un paper més que digne en una trobada en què van anar de menys a més per la súper-qualitat de les joves promeses blaugrana.

A la primera part, el Barça B va eixir com un vendaval a pel CD Castellón. Els blaugranes van posar a prova els reflexos d’Àlvaro Campos des del xiulet inicial, en què la superioritat dels locals va ser aclaparadora. A poc a poc els ‘orelluts’ van anar agafant confiança: Kilian i Cubillas, assistit pe Jairo, van provar fortuna en el primer quart d’hora, sense èxit. Poc després, al minut 22, el Barça B va aconseguir avançar-se al marcador amb el gol de Collado. Minuts després el Castellón va agafar oxigen gràcies al gol en pròpia porta de Múgica, i fins al final del primer temps els d’Óscar Cano van prémer sense parar per buscar l’avantatge visitant abans de passar per vestidors.

Després de la represa, el Castellón va posar a les cordes des de la sortida del túnel, anant a pel partit jugant de tu a tu al filial culer. Al 68 va arribar l’ocasió més clara per als albinegres, que va venir per obra i gràcia de David Cubillas que la va tenir per aconseguir el 1-2 i deixar el partit sentenciat. No obstant això, el filial dirigit per Pimienta també jugava i també va gaudir de bones ocasions per optar al gol, però va aparèixer llavors Sant Àlvaro Campos per complir sota pals i que el partit acabés amb un empat valuós per als de Castalia.