viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

César Sánchez, nou director de futbol del Valencia fins al 2022

L'exporter del Real Madrid, entre altres equips, s'incorpora a l'estructura del club després de les eixides de Pablo Longoria i Mateu Alemany com a recents encarregats de la gestió tècnica del club.

L’exfutbolista César Sánchez ha sigut nomenat nou director de futbol del Valencia CF fins al 2022 i formarà part de l’estructura de la secretaria tècnica amb Miguel Ángel Corona com a cap d’scouting’ i amb el suport de Jorge López, segons ha anunciat este dilluns el club en un comunicat.

“Valencia CF incorpora César Sánchez com a director de futbol de l’entitat. El nou màxim responsable de l’àrea esportiva s’incorpora juntament amb Miguel Ángel Corona, com a cap de l’àrea d’scouting. Tots dos es comprometen amb l’entitat fins al juny del 2022 i comptaran amb el suport de Jorge López en esta nova estructura de la secretaria tècnica”, va assenyalar l’entitat en el seu web.

L’exporter del Real Madrid, entre altres equips, s’incorpora a l’estructura del club després de les eixides de Pablo Longoria i Mateu Alemany com a recents encarregats de la gestió tècnica del club, i serà el màxim responsable de l’àrea esportiva durant les dues següents temporades.

L’extremeny va arribar al Valencia el gener del 2009 i va disputar 78 partits amb l’equip abans de donar per finalitzada la seua carrera al cap de 41 anys en el Vila-real. A més, César Sánchez va completar els seus estudis d’Econòmiques amb la Llicència ‘UEFA PRO’ d’entrenador i el Curs Superior Universitari de Director Esportiu de l’RFEF.

Últimas noticias

Contenido relacionado