martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciudadanos Paterna demana que no es menystinga als veïns de Lloma Llarga i s’amplie el servici d’autobús

Galiana: “Els serveis públics cal facilitar-los sí o sí, encara que no existisquen beneficis econòmics per a l'administració”

La coordinadora de Ciutadans (Cs) de l’agrupació de Paterna, Patricia Galiana, ha demanat que “no es menystinga als veïns de Lloma Llarga i s’amplie el servici d’autobús”. Així, ha destacat, “Cs subscriu les reivindicacions que els veïns de Lloma Llarga (Valterna) van fer la cap de setmana passada en la carpa informativa que instal·lem”.

Segons Galiana, “hi ha una petició molt sensible relativa al servici de bus Valterna-València, la d’ampliar els horaris entre setmana i afegir el servici per a la cap de setmana”. “Cs Paterna ja va sol·licitar esta proposta en el passat ple de juliol 2018 a proposta dels veïns en el seu dia”, ha recordat a l’hora que ha detallat que “el PSOE va indicar en el ple que ja s’estava fent”.

No obstant, la coordinadora ha denunciat que “des de llavors, ja han passat més de 7 mesos i el servici no s’ha ampliat”. Per això, Galiana ha criticat que “el govern de tanda es vol posar la medalleta en la instal·lació del servici, però no ho estableix en condicions”. “Els veïns necessiten que el bus no només estiga entre setmana sinó també la cap de setmana i que s’amplien els horaris tant a migdia, com al final del dia”, ha insistit.

Per a Galiana, “els ciutadans estan demanant alguna cosa molt senzilla que a més ha de veure en la millora del transport rodat”. “Si millorem la qualitat del servici, baixarà la utilització del transport privat, eliminant emboços en les entrades i eixides del barri, i baixant la contaminació”, ha assegurat.

A més, la coordinadora de Cs ha subratllat que “el fet que l’administració, en moltes ocasions, no obtinga beneficis pels servicis públics que facilita no hi ha de suposar l’eliminació o la restricció dels mateixos”.

Sobre la valoració de la carpa informativa de Cs, la coordinadora ha explicat que “la nostra intenció era recaptar informació i opinions dels temes que més preocupa verdaderament als veïns de Valterna”. “La millora dels accessos i l’ampliació de zones d’aparcament en els barris són els més destacables”, ha concretat.

Últimas noticias

Contenido relacionado