domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciudadanos Paterna ubicarà punts d’informació per a fer una consulta veïnal sobre Intu Mediterrani

Ibáñez: “Volem conéixer l'opinió dels veïns i arreplegar les seues propostes i inquietuds sobre el macroprojecte”

El portaveu de Ciudadanos (Cs) en Paterna, Jorge Ibáñez ha confirmat que tal com va anunciar en Ple “Cs ubicarà punts d’informació per a fer una consulta veïnal sobre Intu Mediterrani”. “Posarem dues carpes informatives en el barri de Valterna per a conéixer l’opinió dels veïns sobre el macroprojecte i arreplegar les seues propostes i inquietuds”, ha concretat.

Segons ha explicat, “anirem instal·lant les carpes en tots els barris progressivament”. “Volem xafar el carrer i posar-nos a disposició de la ciutadania, és important compartir les seues inquietuds, les seues reivindicacions i en mesura del possible solucionar els seus dubtes”, ha explicat.

El també regidor de Cs en l’Ajuntament ha destacat que “des de Cs valorem positivament que Paterna estiga en l’ull dels inversors i que empreses estrangeres estiguen dispostes a invertir en el nostre municipi”. No obstant, ha argumentat, “la tramitació d’Intu Mediterrani és complicada, ja que hi ha formacions que ho usen com a arma política actuant irresponsablement i sense avaluar els pros i els contres reals d’este projecte”.

En este sentit, l’edil ha criticat que “el PP, cada volta que ix al Ple, es vesteix de promotor com si el projecte fora seu mentre que Compromís actua sectariament en oposar-se pel simple fet de complir en algun punt del seu programa electoral”. Per últim, ha recordat que “el vot de Ciudadanos és determinant tal com es conforma el ple municipal perquè el projecte tire avant”.

Últimas noticias

Contenido relacionado