jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta la seua oferta escolar en el congrés Eduketing 2017

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta la seua oferta escolar en Eduketing 2017, VII Congrés internacional de Màrqueting Educatiu que se celebra els dies 16 i 17 de febrer a Sevilla i que es dirigeix als professionals del sector educatiu per a abordar estratègies i adreça cap a la funció del màrqueting.

Els visitants del certamen podran conèixer en el stand informatiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències els continguts per als escolars i una mostra de com és el nou taller ‘Robotets’ amb dos dels seus protagonistes, uns xicotets robots amb forma d’insecte que els xiquets han de programar i que es mostraran als assistents. Aquesta experiència forma part de ‘La Ciència a Escena’, demostracions i experiments científics en directe que destaquen entre l’àmplia oferta escolar de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A més, el divulgador científic José Antonio Gordillo Martorell participa en el congrés com a ponent amb la conferència ‘Un museu diferent per a un col·legi diferent’ i exposarà el model i estratègia de màrqueting del Museu de les Ciències per a diferenciar-se de la competència i com aplicar aquest model als centres escolars.

Activitats per a escolars

Més de 200 col·legis procedents d’Andalusia visiten cada any la Ciutat de les Arts i les Ciències per a participar en activitats dirigides a la comunitat escolar: des de visites guiades a tallers de ciència, planetaris en directe i exhibicions interactives, amb itineraris i continguts adaptats a cada nivell, d’Infantil a Batxillerat. Destaca a més la varietat de temes, amb propostes que ensenyen des d’astronomia, paleontologia o biologia, fins a robòtica i noves tecnologies, entre altres camps científics.

Últimas noticias

Contenido relacionado