Clavell: “els veïns dels blocs del Grupo La Unión han de calfar l’aigua per al bany en la cuina”

Clavell: “Les millores que ha realitzat l'Ajuntament de la Vall d’Uixó han empitjorat les condicions de vida dels veïns que han tornat a situacions de la postguerra, quan no hi havia aigua calenta en les cases”.

752

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat que les famílies dels blocs del Grupo La Unión “no tenen aigua calenta en els seus habitatges perquè no hi ha suficient pressió d’aigua, després que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó escometera les obres en el clavegueram i aigua potable del Grupo La Unión”.

Per açò, els populars han presentat una moció que es debatrà en el ple de demà sol·licitant que es tornen a connectar els dipòsits d’aigua que des de sempre han proveït a aquests habitatges, que aquest canvi no supose cap cost econòmic per als propietaris dels habitatges i que es consensue amb els veïns les mesures que es vagen a prendre per a evitar més problemes.

Cal recordar que fa aproximadament un any, el govern de Tania Baños va iniciar les obres en el Grupo La Unión amb una inversió de 500.000 euros que “suposadament anaven a donar solució als problemes de pressió d’aigua dels blocs del barri. Malgrat que a l’estiu, des del tripartit van assegurar que s’havia millorat la pressió d’aigua dels habitatges, però la realitat és que la gent en ple hivern ha de calfar l’aigua en la cuina perquè no tenen suficient pressió i no s’encenen els escalfadors”. Així ho ha explicat el regidor del PP, Óscar Clavell.

Per als populars, és trist que en 2018 en una zona de la Vall d’Uixó hagen tornat a la postguerra, quan no hi havia aigua calenta en les cases. I tot, segons Clavell, “per la mala gestió de l’equip de govern que demostren que són experts a crear problemes, com succeeix en les rotondes de Carmaday o ja veurem què succeeix amb la peatonalització del Centre”.

Óscar Clavell ha assegurat que “des del Partit Popular ja vam advertir a l’alcaldessa dels problemes que estaven tenint els veïns dels blocs del Grupo La Unión, però l’equip de govern va fer oïdes sordes. Fins i tot, els veïns han tractat de posar-se en contacte amb Tania Baños i tampoc els han fet cas”.

Per açò, davant la falta de sensibilitat de l’alcaldessa i el seu govern, presentem la moció en el ple pel bé dels veïns i dels xiquets que no tenen aigua calenta per a dutxar-se.