sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Club Atletisme Almussafes participa en la Marató de València

Porten entrenant per a aquest important esdeveniment des del passat mes d’agost sota la direcció de Julio Pastor

Aquest diumenge 19 de novembre disset membres del Club Atletisme Almussafes participaran en la Marató de València. Tots ells porten des del passat mes d’agost preparant-se per a aquesta important cita esportiva, procés per al qual han comptat amb la col·laboració de l’entrenador Julio Pastor. El soci Mario Marqués Vázquez correrà la seua marató número 100 amb 47 anys, trajectòria que li situa en els primers llocs en un rànquing a nivell nacional. S’espera que la prova reunisca a més de 20.000 esportistes d’al voltant de 90 països.

El Club Atletisme Almussafes comptarà amb representació en la Marató de València que se celebrarà aquest diumenge 19 de novembre pels carrers de la ciutat. Un total de disset dels seus socis recorreran els 42,192 quilòmetres de recorregut d’aquesta prova que aquest 2018 aconsegueix el seu trentè setena edició i en la qual s’han inscrit més de 20.000 persones. Tots ells porten des del passat mes d’agost entrenant per a aconseguir bons resultats seguint les indicacions de Julio Pastor, als quals s’han unit dues persones externes al club que han decidit preparar la seua participació en la carrera amb ells.

Alguns dels disset esportistes pertanyents a l’entitat, les edats dels quals abasten des dels 30 fins als 63 anys, s’enfrontaran per primera vegada a aquest repte i uns altres continuaran sumant èxits a les seues trajectòries. És el cas, per exemple, de Mario Marqués Vázquez, que amb 47 anys signarà la seua marató número 100. De fet, Marqués es troba en el lloc 37 d’un llistat a nivell nacional dels corredors que han realitzat més maratons i, entre aquestes 37 primeres posicions és el més jove que arribarà al centenar de proves amb la seua edat.

Totes les setmanes, l’entrenador els enviava exercicis consistents en eixides per asfalt, i al principi també per muntanya, cuore i sèries. Amb el pas dels dies van anar augmentant la intensitat fins a arribar a entrenar fins a tres hores i quinze minuts, temps màxim dedicat durant una sola jornada.
A més, el club també va participar recentment en un test organitzat per algunes associacions de València, la denominada Long Run XXL, en la qual es mesuren les forces de cara a la Marató. En la mateixa, es recorren 30 quilòmetres a través d’un recorregut que parteix del pont de les Flors i arriba fins a l’hotel Sidi Saler, per a tornar al punt d’eixida. Segons expliquen des de l’entitat, “tots van acabar satisfets amb el resultat obtingut en aquesta prova”.

Un altre grup de socis del Club Atletisme Almussafes participaran en la 10K, carrera que se celebrarà aquest mateix diumenge 19 paral·lelament a la Marató.

Últimas noticias

Contenido relacionado