jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Comencen les obres d’adequació de la Plaça Major de Paiporta

Aquest espai central de la vida social de la localitat serà en els pròxims dies accessible als vehicles d’emergències. L’actuació està inclosa dins del pla d’inversions financerament sostenibles que ascendeix a més de 952.000 euros i que es va provar en 2016. La intervenció a la Plaça Major de Paiporta comportarà una inversió de 6.710 euros.

Aquesta actuació i altres 20 més entraven dins d’aquest pla, que va ser qualificat per la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, com “urgent i responsable”. “No són grans obres, sinó actuacions necessàries” que, segons va afegir la regidora de Cooperació Social, Isabel Martínez, “estaven massa temps pendents”.

En aquest pla d’inversions financerament sostenibles també es van incloure un rocòdrom, que s’estrenarà en breu al Poliesportiu Municipal, la construcció de 130 nous nínxols al cementeri municipal, la rehabilitació de locals municipals, o la instal·lació d’un grup electrògen a la casa consistorial (on no n’hi havia fins ara), entre d’altres que beneficiaran a diferents àrees municipals.

Últimas noticias

Contenido relacionado