martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les comissions d’Almussafes participen en el multitudinari acte faller de la Diputació

L’activitat fallera dels almussafenys no cessa. Eldimecres 15 de març els màxims representants de les festes josefines de la localitat es van traslladar fins a València per a participar en el multitudinari acte de recepció organitzat per la Diputació provincial, que va reunir a més de 800 comissions falleres i 53 Juntes Locals. Just el dia anterior, el dimarts 14, es van desplaçar també fins a la ciutat per a gaudir de la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament des de la terrassa de l’Ateneu Mercantil.

Les falleres majors i presidents de les tres comissions falleres d’Almussafes van assistir ahir dimecres 15 de març a la tradicional recepció organitzada per la Diputació de València en la Plaça Manises de la capital del Túria. La comitiva, que va participar en l’acte “amb la mateixa intensitat i il·lusió” que la resta de les més de 800 entitats i 53 Juntes Locals que es van concentrar enfront de l’edifici de la institució provincial, va pujar a l’escenari instal·lat per a l’ocasió i va arreplegar el seu corresponent estendard commemoratiu, que enguany està dedicat a la declaració d’aquestes festes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va assenyalar que es tracta “d’una manifestació que va més enllà d’una festa efímera i que representa el caràcter de bona part de les valencianes i valencians, tant de la capital com de les comarques”. De fet, en aquesta celebració es van reunir milers de persones de nombroses poblacions de la Comunitat, els qui van poder gaudir també de l’actuació musical del grup valencià Sva-Ters.

Just el dia anterior, el dimarts 14, els màxims representants de les falles Mig Camí, La Torre i Primitiva es van desplaçar també a la ciutat de València per a gaudir de la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament des de la terrassa de l’edifici de l’Ateneu Mercantil, tal com ja van fer el passat dissabte 11 al costat de l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i el regidor de Festes, Andrés López, els integrants de la Junta Local Fallera.

Últimas noticias

Contenido relacionado