sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Vall d’Alba engega ‘Compra a casa’, amb 1.300 euros en premis, per a donar suport al comerç local

Vall d'Alba engega la tercera edició de ‘Compra a Casa’ per a incentivar les vendes en el comerç local en la campanya nadalenca.

L’Ajuntament de la Vall d’Alba engega ‘Compra a casa’, la campanya de suport i dinamització del comerç local. La iniciativa ha arrancat avui, just després del Black Friday, i finalitzarà el 29 de desembre.

Els guanyadors de la campanya d’enguany es repartiran premis valorats en 1.300 euros (600 el primer, 400 el segon, 200 el tercer i 100 el cuart) i quatre lots de regals (corresponents al cinqué, sisé, seté i vuité premi), cortesia de les 39 empreses, que participen en la iniciativa, la totalitat del teixit empresarial del sector serveis.

Els clients participaran en ‘Compra a casa’ de la següent manera, rebran una papereta per cada 10 euros invertits en l’adquisició de productes en els establiments col·laboradors, sent el límit màxim per operació de 100 euros, que es podran dipositar fins al dia 29 de desembre, a les 14.00 hores.

Aqueix mateix dia, a les 20.00 hores, en l’Espai Cultural, es procedirà al sorteig dels guanyadors dels premis, un moment que ja s’ha convertit en tot un clàssic en les dates nadalenques, ja que els veïns es concentren en la sala per a viure en directe l’emoció del sorteig.

A partir d’aqueix moment, els guanyadors en premis en metàl·lic tindran de termini fins al 31 de gener de 2018 per a fer ús dels xecs, en un mínim de quatre establiments col·laboradors, fins a consumir-los.

“L’Ajuntament de la Vall d’Alba està molt satisfet del funcionament de la campanya ‘Compra a Casa’, que s’ha convertit en una plataforma magnífica per a promocionar el comerç local i incentivar les vendes”, indica l’alcaldessa Marta Barrachina, qui recorda que en els 15 dies, que va durar la campanya en la seua primera edició, va sumar 13.000 paperetes dipositades. En la del passat 2016, la iniciativa es va estendre durant un mes, i van ser quasi 33.000 els bitllets reunits.

Marta Barrachina recorda, que l’objectiu d’aquesta proposta és “promoure que la despesa que els valldalbenses facen en aquestes dates es quede en el municipi i revertisca en els mateixos negocis i treballadors del poble, perquè és una manera de garantir la seua continuïtat, la qual cosa acaba beneficiant al conjunt de la població”.

Últimas noticias

Contenido relacionado