martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Compromís pensa que “no hi ha cap irregularitat” en els contractes de Divalterra de la Diputació de València

Rius: “no demanarem la dimissió de ningú, fins que no hi haja res clar, hem de ser molt cautelosos i respectar la veracitat de les coses”

Xavier Rius Diputat i Portaveu de Compromís en la Diputació de València, s’ha pronunciat respecte a la detenció del President de la Diputació, “cap diputat ni diputada de Compromís ha sigut requerit per a col·laborar amb la policia per a facilitar cap informació”.

A més, afegeix que “ens hem adonat del dispositiu pels mitjans de comunicació”, perquè realment “jo estic un poquet sorprés i perplex perquè els contractes d’alta direcció de Divalterra, dels que es parlen en les notícies ja estan anul·lats fa més de sis mesos”.

Rius no entén per què hi ha un dispositiu tan gran que inclús ha entrat als domicilis, tot açò “em sembla molt desproporcionat i precipitat”.
“Òbviament des de Compromís ajudarem en el que pugem i crec que des del conjunt de la Diputació es facilitarà al màxim qualsevol investigació que estiga en curs”, ha aclarit el diputat.

Rius ha puntualitzat que “no demanarem la dimissió de ningú, fins que no hi haja res clar, hem de ser molt cautelosos i respectar la veracitat de les coses”.
Des de Compromís pensem que no hi ha cap irregularitat, ha finalitzat.

Cal recordar que Rodríguez ha sigut detingut aquest matí per irregularitats en la contractació de directius de l’empresa pública de la Diputació Divalterra, en unes diligències secretes que ha investigat el Jutjat d’Instrucció número 9 de València per delictes de prevaricació i malversació de cabals públics.

Últimas noticias

Contenido relacionado