lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Compromís i Podemos aniran junts a l’Alcora

Victor García dóna un gir a l'esquerra amb ‘Més l'Alcora’.

“Una candidatura transversal, oberta, on puguen sumar i participar tots els veïns amb voluntat de prosseguir la labor de rescatar persones iniciada en aquesta mandat, prioritzant el nostre poble i amb força per a de liderar el ‘Govern del Canvi’ els pròxims quatre anys”.

Així ha definit el primer alcalde de la ‘legislatura del canvi’ i futur cap de llista, Víctor García, la candidatura de ‘Més l’Alcora’, la marca que aspira a conjuminar les opcions de progrés i canvi de la localitat.

Garcia, actual portaveu local en el Consistori i diputat en les Corts Valencianes per Compromís ha explicat que “Més l’Alcora assumeix l’ingent treball realitzat durant la legislatura des de Compromis, ja inclou a les persones que han format equip amb García en l’acció de govern, però supera les sigles i suma més sensibilitats, més perspectives i més pluralitat. Es tracta d’una candidatura més oberta amb una prioritat clara: la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’Alcora aprofundint i liderant els canvis que s’han iniciat durant aquesta legislatura”. D’ací el nom, explica García, “Més l’Alcora reuneix més veus de l’Alcora per a impulsar de forma més efectiva la transformació i millores del nostre municipi amb l’objectiu de rescatar més persones”.

García ha detallat que per a seguir amb els assoliments dels últims quatre anys, amb la reactivació de l’economia, amb l’augment de la participació, amb la revitalització del teixit social, amb la recuperació del patrimoni; amb l’augment d’infraestructures culturals; per a oblidar l’amenaça de la incineradora; en definitiva, perquè hi haja millor qualitat de vida, necessitem reforçar el projecte amb noves voluntats. I això és el que representa la marca ‘Més l’Alcora’.

D’aquesta forma, l’equip de Més l’Alcora, liderat per Víctor García, incorpora a l’actual regidor de Serveis Socials i Tercera edat de l’Ajuntament de l’Alcora, Agustín Xiva, i a Noelia Muñoz, edil de Cultura i Patrimoni. Però a més, en la suma de més sensibilitats compromeses per l’Alcora suma al dinamitzador local del món de l’esport, Santi Saez, així com al jove enginyer Antonio Ponce o Rosa Bonilla.

El recent anunci d’aquesta candidatura més transversal, en la qual Garcia i el seu equip porta treballant fa uns mesos ha rebut suport del progressisme local priviniente d’altres formacions. “Es tracta d’una altra manera d’entendre la política, al servei de les persones i de l’Alcora, per això s’estan sumant persones de diferents sectors socials, joves, dones, jubilats, treballadors, professions liberals… Perquè tots tenen alguna cosa en comú: voler treballar per fer de l’Alcora un municipi millor, més viu i millor”.

Últimas noticias

Contenido relacionado