martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Conselleria creu que és millor fer la desescalada per departaments de salut

La província d´Alacant registra hui 80 nous positius del total de 158 de la Comunitat. Suma més que València i Castelló juntes.

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló ha insistit hui que tornaran a traslladar al Govern la proposta de la Generalitat d’intentar fer la desescalada per àrees de salut, seguint indicadors epidemiològics, socioeconòmics i de mobilitat per zones, fins i tot per municipis, com ja va indicar el president Ximo Puig.

Encara que en el nou document signat pel Consell de Ministres, es decreta que la desescalada es farà per fases, des de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat, recalquen que això permet que les Comunitats siguen propositives.

“La Comunitat Valenciana traslladarà les propostes de desescalada per àrees de salut atenent informes d’expert, perquè entenem que el Govern té una tasca complicada per a articular-la “, ha assenyalat Barceló.

Dades actualizades

Les dades actualitzades facilitades per Barceló són els següents:

  • 176 Altes noves a la Comunitat Valenciana i ja ascendeixen a 6.599. De les noves, 86 són a la província d’Alacant.
  • Hi ha 158 persones més contagiades per coronavirus, 80 de elles a la província d’Alacant, que suma més que València i Castelló juntes. El total de positius en la Comunitat és de
    11.816.
  • Hi ha 19 defuncions més, 12 menys que ahir. 6 d’ells a Alacant.

“En la Comunitat estem per damunt de la mitjana d’altes d’Espanya (46,8%) amb un 56% de tots els casos positius”

ANA BARCELÓ
  • Hi ha 37 persones ingressades menys, encara que encara romanen en centres hospitalaris 716. 137 a la província d’Alacant, 54 en UCI.
  • S’han donat d’alta 1.281 professionals sanitaris i 762 han donat positiu, 579 i 294 respectivament a la província d’Alacant.
  • El total de PCR és de 107.962, 1974 més que ahir, i el de test ràpids 30.345, 4.534 des d’ahir.
  • Actualment, hi ha 29 residències sota vigilància, 2 menys que ahir, 8 d’elles a Alacant.
  • Respecte als residents positius són 84, 5 menys que ahir

Per a acabar, Barceló ha volgut recordar a la ciutadania que “tots hem d’estar compromesos amb les diferents fases per a poder arribar a aqueixa nova normalitat”.

“Crec que podem comptar amb tots vostés”

ANA BARCELÓ

Últimas noticias

Contenido relacionado