domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Contelles anuncia que impugnarà la proposta per al congrés provincial

La reunió va començar amb una assistència massiva que va omplir de gom a gom la seu del PP en València situada en la plaça Amèrica. La proposta inicial era convocar el congrés en les Escoles de Jesuïtes Sant Josep els dies 3 i 4 de juny, encavalcant el congrés de Castelló on es proclamarà al sogorbí Miguel Barrachina. Es proposa una única ponència, la d’estatuts, i tres comunicats a l’assemblea. Els ponents per a la ponència d’estatuts serien José Andrés Hernández Sala (Alzira), Carlos Gil (Benavites) i Elio Cabanes (La Font de la Figuera). La proposta per a l’elecció era el mateix que el del PPCV.

El calendari electoral proposat estimava que el 4 de maig fora el termini de preinscripció, el 5 la proclamació de candidats i el 16 la primera votació. Però es va presentar una alternativa a la presentada. El secretari general, Vicente Ferrer, desestima la proposta i no permet votar-la. Jorge Carbó, president del comité de garanties defensa que cal sotmetre-ho a votació, però Ferrer es nega, açò va provocar el malestar dels militants. Multitud de barons locals com Carmen Javega, Vicente Hernandis, Miguel Bailach, Ciro Palmer o José Luis Ribera intervenen per a assenyalar la falta de professionalitat de la proposta i la necessitat de deixar votar l’alternativa, alguns han resumit la seua intervenció demanant llibertat i democràcia.

El president del comité de garanties, Jorge Carbó es converteix en el estendard de la petició de votació davant l’encabotada negativa de Ferrer. Fins i tot Contelles va demanar la paraula i li la van negar.

Després de sotmetre a votació la proposta del COC de la Junta Directiva, composada per més de 450 persones, de les que han vigut vora uns 250. Després de que molt membres denunciarem moltes irregularitats, Mari Carmen Contelles va anunciar a la premsa que ho anava a impugnar.

Betoret per la seua banda ha alegat que Jorge Carbó “no és qui” per a interpretar els estatuts i ha deixat clar que “qui vullga que impugne”.

D’altra banda Maria José Penadés, exalcaldessa de La Font de la Figuera, ha anunciat que es presentarà, i li pareix “una falta de respecte” que es propose una alternativa al COC, ja que “són companys que van a fer una tasca excel.lent”.

Últimas noticias

Contenido relacionado