sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Contigo Somos Democracia presenta el seu programa per a les eleccions europees a Brussel·les

Afiliats i càrrecs públics estaran dimecres i dijous en la capital de la UE.

Una delegació de càrrecs públics i d’afiliats de Contigo Somos Democracia de tota Espanya, encapçalats per quatre diputats i el seu President Nacional, José Enrique Aguar, estaran demà a Brussel·les, per a presentar el programa electoral de la formació a les eleccions europees i conéixer les institucions de la UE.

Entre els participants hi ha membres de Contigo Somos Democracia d’Andalusia, Castella-la Manxa, Murcia, Castella León, Comunitat Valenciana i Madrid.

Així, demà dimecres presentaran el programa amb el qual la formació concorrerà a les eleccions europees, un programa nou, que posa l’accent en els avanços socials que ha de realitzar la Unió Europea, i que posa l’accent en què els organismes no han de centrar-se només en qüestions econòmiques.

Entre les propostes de Contigo per a les eleccions europees del 26 de maig figura una sanitat única europea, igual que un exèrcit unificat per a tota la UE, i posa al ciutadà en el centre del debat, donant a la Comissió Europea el paper que ha de tindre com a organisme per a resoldre els grans problemes que hui dia té el continent en general i Espanya en particular, com són l’emigració i el separatisme.

El President de Contigo Somos Democracia, José Enrique Aguar ha assegurat que “hui dia tant Espanya com Europa necessiten un nou compromís social, polític i ètic, on les persones participen activament en la presa de decisions i on la seua veu estiga realment representada. Amb tu va nàixer amb el propòsit de retornar la il·lusió als ciutadans, aqueixa il·lusió per millorar la nostra democràcia, per enfortir les nostres bases com a societat i per construir un futur prometedor en el qual benestar social i desenvolupament social són compatibles amb la llibertat dels individus”.

Reutilització d’aigües i dessaladores, esport i dona, una Europa descentralitzada en la qual flexibilitat i subsidariedad garantisquen la pervivència de la diversitat de les regions i comunitats europees, o un vertader espai educatiu europeu que contribuïsca realment a la creació d’una identitat europea supranacional són algunes de les línies mestres del programa electoral de Contigo Somos Democracia que veurà la llum demà, dimecres.

Últimas noticias

Contenido relacionado