sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Convocada vaga de taxi de la Comunitat Valenciana

Així mateix convoquem un atur de dues hores (entre les 12 h i les 14 h) en tota la Comunitat Valenciana, coincidint amb la Manifestació a Madrid. Exigim al Govern de Mariano Rajoy que faça complir la Llei i el Reglament, mantenint l’equilibri d’1 VTC per cada 30 Taxis, tal com es va publicar en la Lott en el seu Article 48.2 (Modificació en 2013) i en el Rott en el Decret 1055/2015, Articul 181.3 (Modificació en 2015).
Tant el Govern de Zapatero, com el Govern de Rajoy porten prometent-li al sector del Taxi que es mantindrà l’equilibri entre taxis i VTC des del 2009 en què es va publicar la Llei Ómnibus, i l’advocacia del Govern ens va prometre que no anava a afectar el sector.
Si no s’accepten les nostres reivindicacions, complirem el calendari de mobilitzacions iniciat el passat dia 26 d’Abril, i que finalitzarà amb una vaga general indefinida el pròxim dia 31 de Juliol en tota Espanya.
D’altra banda, la Inspecció es mostra incapaç de fer complir la normativa, i les noves Plataformes fraudulentes que donen treball a les VTC, s’estan desenvolupant una competència deslleial al nostre sector, que perjudica seriosament d’una banda al Taxi, i d’altra banda a l’Estat i als ciutadans, camuflant la precarietat laboral i el frau de tot tipus, amb tecnologia i un servei d’aparent luxe.
Les associacions i radioemissores del taxi de cada municipi han de garantir uns serveis mínims perquè durant les dues hores que puga veure’s afectat el servei, es facen els serveis hospitalaris o per a persones amb problemes de mobilitat, per a perjudicar el menys possible als ciutadans.

Últimas noticias

Contenido relacionado