jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Cor Amat actuarà demà al saló de cristall de l’Ajuntament de València

El Cor AMAT es compon de 22 dones dirigides pel professor Míchel Cervantes Vila, en el currículum del qual es pot destacar el fet de ser director d’orquestra, de bandes i actualment de diversos cors, entre els quals el que amenitzarà este dijous amb les seues veus el Saló de Cristall de l’Ajuntament.

El repertori que interpretarà el Cor AMAT està conformat per les cançons “Perquè és tan difícil amar”, “Los cuatro muleros”, “No se va la paloma”, “Canto de primavera”, “¡No tardes, Tom!”, “Junto al río”, “Cançó de bressol”, “Malaio”, “Mareta, mareta”, “Sereno”, “La barraqueta” i “La trompa i fil”.

Esta coral forma part d’una associació de dones sense ànim de lucre del barri de la Trinitat que té com a finalitat participar en diferents activitats. Des de la seua fundació en 1999 ha fet molts concerts, entre els quals destaquen el del seu desé aniversari a l’Ateneu Mercantil valencià, al Museu d’Història de València, en el Festival de Cors celebrat al Palau de la Música i en la V Trobada Mundial de Famílies, entre altres.

Últimas noticias

Contenido relacionado