jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors

Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la de la Unitat Adscrita han detingut a un home de 70 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors, després de pel que sembla induir a la prostitució a menors ingressats en un centre de menors d’una localitat de la Comunitat Valenciana.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un home d’edat avançada podria estar induint a la prostitució als joves ingressats en un centre de menors.

Durant les recerques els policies van esbrinar que el sospitós pel que sembla maridava al voltant del centre des de l’any 2005, i després d’acostar-se a la porta d’entrada del mateix treia un moneder que els mostrava als joves, oferint-los en un primer moment poques quantitats de diners o tabac, a canvi de res. Una vegada guanyada la seua confiança, pel que sembla els proposava mantenir relacions sexuals amb ell a canvi de certa quantitat de diners.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que les relacions sexuals pel que sembla consistien que els menors es deixaren masturbar per ell a canvi de cinc euros, així com la freqüència amb la qual acudia pels voltants solia ser entre dues i tres vegades per setmana.

Els policies van establir un dispositiu de vigilància als voltants del centre, en el transcurs del qual van localitzar a un home pels voltants, que coincidia amb les característiques físiques aportades, per la qual cosa ho van identificar.

Com a conseqüència de les recerques i després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado