jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La música, gran protagonista del Carnestoltes de Dénia 2019

El lliurament de premis i la festa amb música i animació començaran a les 19.30 hores. A més, es repartirà xocolate i berenar als participants

El Carnestoltes se celebra a Dénia el dissabte 2 de març amb la música com a protagonista de la temàtica d’ambientació. Organitzat per la Regidoria de Festes, que cada any trasllada la festa a una zona de la ciutat per tal de potenciar tots els barris i descentralitzar les activitats que es programen a la ciutat, el Carnestoltes 2019 se celebra en la zona de Patricio Ferrándiz. Concretament, l’escenari s’instal·larà a l’encreuament d’esta via amb el carrer de Sagunt. Hi col·labora en la celebració d’enguany l’Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE).

Els participants poden recollir els dorsals a partir de les 17 hores, al carrer de la Via, a l’altura del Museu del Joguet. La desfilada començarà a les 17.30 hores i recorrerà els carrers de la Via, Diana i Patricio Ferrándiz fins a arribar a l’encreuament amb Sagunt.
A les 18.30 hores començarà el concurs de disfresses amb la desfilada dels participants sobre l’escenari, davant dels membres del jurat.

Segons les bases, s’hi estableixen quatre categories de concursants: Mini, per a participants fins als 4 anys; Infantil, de 5 a 12 anys; Duo, parelles sense límit d’edat i Comparsa, per a 3 o més participants sense límit d’edat.

El lliurament de premis i la festa amb música i animació començaran a les 19.30 hores. A més, es repartirà xocolate i berenar als participants.

Les bases íntegres del concurs de disfresses del Carnestoltes 2019 es poden consultar en la web de l’Ajuntament de Dénia (www.denia.es).

Últimas noticias

Contenido relacionado