viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Descarregat ací la nova APP de Sanitat per a demanar cita prèvia

Aquesta ‘app’ -disponible en la PlayStore per a dispositius Android i en la AppStore per al sistema operatiu iOS- és la primera d’una sèrie de versions que, de forma progressiva, aniran incloent diferents millores i nous serveis per a relacionar-se amb el sistema sanitari a través de l’app.

GVA +Salut està dirigida a tots els usuaris de la Sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tenir d’una manera fàcil l’accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en els seus centres de salut des del seu telèfon mòbil, podent escollir un dels dos idiomes oficials. L’accés es realitza mitjançant la introducció de les dades del nombre de la targeta sanitària i la data de naixement dels usuaris.

A través de la descàrrega de GVA +Salut es poden sol·licitar cites amb els professionals dels centres de salut així com consultar les mateixes, quedant les dades de cada targeta registrats per a la seua reutilització en cites posteriors i disposant d’un sistema de seguretat amb contrasenya per a posteriors visites.

A més, l’aplicació permet introduir fins a quatre usuaris diferents, facilitant la gestió de les cites familiars a través d’un únic Smartphone. Aquest sistema ofereix també la possibilitat de descarregar les cites al calendari i els justificants mèdics d’assistència en el mateix dispositiu mòbil.

L’app disposa d’un geolocalitzador que informa l’usuari de quin centre de salut i quin hospital li correspon, així com del tipus d’especialitats que aquests ofereixen.

Últimas noticias

Contenido relacionado