domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desenes de nadadors compleixen el repte solidari de nadar per l’Associació Síndrome de Down a Benicàssim

La prova ha començat a les deu del matí i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Susana Marquès i el regidor d’esports, Javier Alonso.

L’Alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, ha donat el tret d’eixida aquest matí a la prova solidària impulsada per la Piscina Municipal de Benicàssim i el Club de Natació Castalia de nadar fins a aconseguir els 10 quilòmetres en solidaritat per l’Associació Síndrome de Down.

Marquès ha assenyalat que “és un orgull veure com en el nostre municipi l’esport i la solidaritat van sempre units. Avui, les nostres instal·lacions es posen al servei d’una fi solidària gràcies a aquest impuls dels nadadors i dissabte que ve serà el camp del futbol el que acollirà el torneig solidari de benjamins de futbol. Benicàssim és una referència en molts sentits, però sobretot ho som en solidaritat i així ho vam demostrar cada dia”.

Han sigut desenes els nadadors de tota la província els que s’han acostat fins a les instal·lacions per a participar en el repte solidari i així sumar sèries a la prova. En total s’havien de nadar 100 sèries de 100 metres que s’anaven superant a poc a poc amb la participació dels esportistes.

Cadascun en funció de les seues capacitats i de la seua condició física, tots han anat sumant metres al repte.

La piscina ha dedicat fins a cinc carrils en alguns moments de la prova amb major afluència de públic, deixant lliures sempre algun per als usuaris convencionals i tot el matí ha discorregut amb un excel·lent ambient i molta alegria tant pels quals participaven com pels amics que s’han acostat a animar als nadadors.

La recaptació de la prova solidària s’ha aconseguit gràcies a què s’ha donat un euro per cada nadador extern de la piscina i, a més, per als usuaris abonats s’ha instal·lat una guardiola solidària on han pogut dipositar les seues donacions.

Torneig de futbol solidari de Benjamins

D’altra banda, dissabte que ve 2 de gener, des de les 9 hores, el camp de futbol municipal acollirà el Torneig solidari de Benjamins. Organitzat per la Penya l’Afició i el CD Benicàssim, fins a 11 equips de xicotets futbolistes, acudiran fins a Benicàssim per a jugar la competició que, durant tot el dia arreplegarà aliments que aniran destinats a l’ONG municipal, Sant Vicent de Paúl.

Els equips participants vindran de tota la província, Onda, Castelló, Almassora i la Vall d’Alba, entre uns altres, per a competir, divertir-se i col·laborar amb una fi solidària.

Últimas noticias

Contenido relacionado