sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenen a un home instants després d’agredir sexualment a una jove i impedir-li abandonar el domicili

Agents de la Policia Nacional han detingut el dimecres a la vesprada en un domicili de Gandia a sis homes d’entre 29 i 52 anys, d’origen pakistanés, cubà i algerià, un d’ells com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual i detenció il·legal i els altres cinc com a presumptes autors d’un delicte d’omissió del deure socórrec, després de pel que sembla un d’ells agredír sexualment a una companya de pis i no deixar-la abandonar el mateix. La víctima després de demanar ajuda no va ser atesa per la resta dels companys.

Els fets van ocórrer ahir de vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de Gandia on pel que sembla segons una trucada telefònica una jove estava retinguda en un domicili i no la deixaven sortir.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i després de realitzar diverses comprovacions van esbrinar el domicili on podrien ocórrer els fets, per la qual cosa després de cridar diverses vegades a la porta, no van obtenir al principi resposta alguna.

Instants després, una jove va obrir la porta del domicili bastant nerviosa i en preguntar-li si havia tingut algun problema, va fer un gest negatiu amb el cap, així com de manera nerviosa va començar a mirar cap a l’interior del domicili, moment en què els agents s’adonaren  de la presència de diversos homes en el seu interior.

Els policies van esbrinar que la jove havia estat agredida sexualment per un dels seus companys de pis que es trobava a l’interior i que malgrat demanar-li en diverses ocasions que la deixés sortir del mateix aquest l’hi impedia, així com que la víctima havia cridat demanant auxili en diverses ocasions i la resta de companys del pis van fer cas omís.

Finalment, els agents van identificar als sis homes que hi havia dins del domicili i després de diverses comprovacions van detenir a un d’ells com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i detenció il·legal i als altres cinc com a presumptes autors d’un delicte d’omissió del deure socórrec.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado