23:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una parella després de cometre un robatori en un casal faller

Els agents van localitzar a l’interior del local a una dona amb una bossa en el qual havia guardat el comandament del televisor i dos tornavisos.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció de paisà van observar en el districte de Patraix un casal faller el qual tenia una persiana lleugerament alçada i amb símptomes d’haver sigut forçada.

Immediatament els policies es van aproximar al local i van observar a un home que eixia precipitadament de l’interior carregat amb un televisor de grans dimensions amb uns mitjons en les seues mans com a guants.

Els agents després d’interceptar-ho van localitzar a l’interior del casal a una dona amagada que portava en la seua bossa un comandament de televisor i dos tornavisos amb els quals, pel que sembla, havien accedit.

Els agents després de realitzar diverses comprovacions, i observar l’interior del local regirat, així com danys en la porta d’accés i finestres, van detenir als sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, l’home amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado