23:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes 6 persones per la sostracció de 29.000 quilos de taronges

En aquesta actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Gandia es té coneixement que fa un parell de mesos en la comarca de La Safor s’estan sostraient taronges dels camps.
Per açò i fruit de les perquisicions obtingudes per components del citat equip la Guàrdia Civil de Sueca el passat 22 i 23 de maig, es va poder comprovar que es tractava de 5 persones que es dedicaven a sostraure la taronja i vendre-les a establiments de compra de cítrics, sent detinguts com a autors d’un delicte continuat d’encobriment, furt i falsedat documental.

Per a açò els ara detinguts realitzaven falsificacions dels documents de traçabilitat agrària, fent-se passar per propietaris de les parcel·les agrícoles, podent així vendre les taronges sense alçar sospites.
El total de quilos sostrets per aquestes dues persones ascendeix a 4.357 quilos.
En una altra actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, el passat 1 de juny, es va procedir a la recerca de dues persones una dona i un home de 46 i 47 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte d’apropiació indeguda.

ç
Aquestes persones van sostraure més de 25.000 quilos de taronja d’explotacions agrícoles del terme municipal d’Alzira per a la seua venda en magatzems de compravenda de cítrics.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 1 i 2 de Gandia i deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció d’Alzira.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado