lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El detingut en Benifaió va apunyalar la seua filla per a no entregar-li-la a la iaia

Stylianos Messinezis, de 49 anys, va apunyalar la seua filla perquè la iaia no se’n emportara la filla al País Basc. Eixe és el motiu que al·lega quan li preguntaren els Guàrdies Civils la raó per la qual va apunyalar amb un ganivet de cuina de 20 cm a la seua filla que no havia fet els 3 anys encara.

L’objectiu per a clavar-li les dues punyalades era una revenja contra sa mare, l’etarra Sara Majarenas, que s’estava separant de Messinezis.

El diumenge a la vesprada, Stylanos havia d’entregar a la xiqueta, per tal que tornara a passar la setmana en un mòdul habilitat per a mares amb nadons. Sara Majarenas és l’etarra arrestada en una cèntrica pensió de València el 17 de febrer de 2005 quan estava a punt d’atemptar, juntament amb el seu llavors nuvi i company del comando Alce Mikel Orbegozo, contra «un coronel mèdic, un guàrdia civil o l’inspector-cap de la comissaria de Mislata», segons la sentència per la qual va ser condemnada en 2007 a 12 anys de presó. Tots dos portaven, a més, una llista amb més de 1.100 possibles objectius, entre els quals figurava el nom de Rita Barberá, llavors alcaldessa de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado