domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per denunciar un fals robatori amb violència i intimidació

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte, després de denunciar un fals robatori amb violència i intimidació amb arma blanca en el qual un conegut seu li havia sostret uns 3.500 euros.

Les recerques es van iniciar el nou de juliol en tenir coneixement els agents que un home havia denunciat ser víctima d’un robatori amb violència i intimidació amb una arma blanca per part d’un conegut que s’havia apoderat d’uns 3.500 euros.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la víctima acabava d’arreplegar un préstec de 4.000 euros quan va dir ser sorprés per un home, al que coneixia, en el moment en què es dirigia al seu cotxe i que després d’intimidar-ho amb una navalla li havia sostret un sobre amb uns 3.500 euros.

Els agents van esbrinar la identitat del sospitós que una vegada localitzat va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. En el transcurs de les diverses gestions que van realitzar els policies van esbrinar que aquest i la víctima eren coneguts i que dos dies abans havien estat junts i pel que sembla s’havien gastat uns 1.500 euros.

Finalment, els policies van esbrinar que la víctima en adonar-se dels diners que s’havia gastat, va denunciar haver sigut víctima d’un robatori amb violència i intimidació per part d’un conegut seu quan realment no va ocórrer, per la qual cosa immediatament van posar en llibertat al detingut i després de localitzar al denunciant va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

Els detinguts, amb antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat.

Últimas noticias

Contenido relacionado