sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home després de robar en una gasolinera i envestir a una patrulla de Policia Local

Amenaçava a les víctimes amb una pistola

Es va apoderar d’uns 2.150 euros

Agents de la Policia Nacional i Policia Local de Torrent han detingut a un home de 40 anys, d’origen espanyol, després de cometre un robatori amb violència i un altre amb força a Torrent i València, respectivament, amb un vehicle sostret moments abans. En la sortida, va intentar atropellar a un agent de Policia Nacional en la localitat de Mislata i posteriorment va arremetre contra un vehicle de Policia Local a Torrent, per la qual cosa també se li imputen els delictes d’atemptat contra agent de l’autoritat i seguretat vial. Els policies li consideren el presumpte autor d’altres dos atracaments comesos en un bingo de Torrent en els mesos de juny i juliol en els quals va sostraure uns 1.800 euros i un en grau de temptativa en una gasolinera de Paterna en la matinada de la detenció.

Els fets van ocórrer de matinada quan els agents van tenir coneixement de la sostracció d’un vehicle en la localitat de Torrent amb el qual, pel que sembla un home havia atracat dos establiments, amb una arma de foc, un quiosc en aquesta localitat i una gasolinera a València, en els quals va aconseguir apoderar-se de 60 euros en un i dues caixes registradores amb uns 243 euros en l’altre.

Durant la sortida el sospitós al pas per la localitat de Mislata, va ser interceptat per una patrulla de Policia Nacional i en donar-li l’alt, va intentar atropellar a un dels agents, continuant la sortida. En arribar a Torrent una patrulla de Policia Local li va donar novament l’alt i el sospite va envestir amb el cotxe al vehicle policial i va intentar seguir la seua marxa.

Immediatament, el presumpte autor va abandonar el cotxe robat en un pàrquing proper i va emprendre la sortida a peu, donant-li aconseguisca agents de la Policia Nacional i Policia Local quan intentava amagar-se, procedint a la seua detenció com a presumpte autor dels delictes de robatori de vehicle, dos de robatori amb violència i intimidació i un altre d’atemptat contra agent de l’autoritat.

Els policies li van realitzar un escorcoll de seguretat, així com una inspecció al vehicle on van localitzar una pistola de joguet i dues caixes registradores amb uns 243 euros i van esbrinar que aquest mancava de permís de conduir pel que també se li imputa un delicte contra la seguretat vial.

Com a conseqüència de les recerques, els agents li consideren el presumpte autor d’altres dos atracaments comesos en un bingo de Torrent durant els mesos de juny i juliol, en els quals es va apoderar d’1.837 euros i un altre en grau de temptativa en una gasolinera de Paterna que va realitzar moments abans de la seua detenció.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado