23:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per sostraure la pensió a un home de 85 anys

La víctima va començar a cridar i dos ciutadans que passaven per la zona van observar al sospitós i ho van seguir fins a donar-li abast, retenint-ho fins a l’arribada dels policies que li van intervenir una navalla i un passamuntanyes.

Els fets van ocórrer sobre la una i vint del migdia d’ahir, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Trànsits de València on pel que sembla diversos ciutadans tenien retinguda a una persona que acabava de cometre un robatori amb violència.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a diverses persones que tenien a un home retingut, alhora que els manifestava que acabava de sostraure un sobre a un home a l’eixida d’una entitat bancària.

Els agents van esbrinar que moments abans un home havia tret la seua pensió d’una entitat bancària que és 1500 euros ficant-los en un sobre. En eixir pel que sembla va ser abordat per l’esquena per un home que li va arrabassar de la butxaca el sobre. En adonar-se, la víctima va tractar d’impedir-li-ho propinant-li el sospitós una espenta i fugint del lloc.

La víctima va demanar auxili i dos ciutadans que passaven pel lloc van perseguir al sospitós donant-li abast i interceptant-ho fins a l’arribada de la policia. A un d’ells li va propinar una punyada en el pòmul esquerre, així com pel que sembla li va manifestar que ho soltara o si no li apunyalava amb la navalla que portava. Gràcies a la col·laboració ciutadana la víctima va recuperar el sobre amb els diners de la seua pensió.

Finalment, els policies van realitzar un escorcoll superficial al sospitós localitzant-li una navalla d’uns nou centímetres i un passamuntanyes i després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado