martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per presumpte robatori de 12 vehicles a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 25 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor de 12 delictes de robatori en interior de vehicle i atemptat contra agent de l’autoritat, després de ser sorprés dins d’un cotxe amb la finestreta fracturada registrant-ho i al adonar-se de la presència policial amenaçar a estos amb un tornavís. El pare de l’ara detingut va fer lliurament de diverses carteres, ulleres de sol i utensilis de cotxe que el seu fill tenia en el domicili i van ser lliurats als seus propietaris.

Les recerques es van iniciar en el mes de juny en tenir coneixement els policies de diversos robatoris en interior de vehicles als voltants d’un parc de Gandia, per la qual cosa es va establir un dispositiu en els voltants d’este.

En el transcurs d’este, agents de paisà van sorprendre un home a l’interior d’un vehicle amb la finestreta del conductor fracturada que estava registrant-ho.

Immediatament, els agents es van identificar com a policies i en ser descobert va intentar fugir del lloc, interceptant-ho a escassos metres moment en el qual el sospitós els va amenaçar amb un tornavís que portava en la mà.

Els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força en interior de vehicle i atemptat contra agent de l’autoritat, així com van esbrinar que l’ara detingut era el presumpte autor d’altres 11 robatoris en interior de vehicles comesos en els dos últims mesos.

Finalment, el pare del detingut va fer lliurament de nombrosos efectes que tenia en el seu domicili, entre ells diverses carteres, ulleres de sol i utensilis de cotxe. La majoria dels efectes recuperats van ser lliurats als seus propietaris.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado