martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un jove per amenaçar de mort a la seua exparella amb un ganivet

Els agents van intervenir un ganivet d’uns 11 centímetres de fulla.

Els fets van ocórrer la vesprada del passat dissabte quan els agents van ser requerits perquè acudiren a un carrer de Sagunt on pel que sembla a una dona li havien causat danys en el seu vehicle.

Els policies van acudir immediatament al lloc i van localitzar a una jove plorant, nerviosa i en un agitat estat d’ansietat, al costat d’un vehicle visiblement danyat. El cotxe tenia els dos retrovisors trencats, despenjats del seu lloc i amb els espills fracturats, a més del recobriment del far davanter esquerre trencat.

Els agents van esbrinar que el sospitós hauria estat manant missatges de text a la seua exparella perquè volia que anaren de festa junts, a més d’altres missatges amenaçadors contra ella i persones del seu entorn. El sospitós hauria amenaçat de mort, així com amb cremar cotxes i rajar les rodes dels seus familiars. Instants després hauria acudit als voltants del domicili de la seua exparella, per a continuar amb les seues amenaces arribant-li a mostrar pel que sembla, un ganivet que portava en els seus pantalons.

La víctima es va refugiar a l’interior del seu cotxe i va tractar d’anar-se, però el sospitós es va posar davant i va començar a colpejar amb un casc de moto i puntades el capó del cotxe i els retrovisors, fins que es va anar del lloc en una motocicleta. Els agents van localitzar un ganivet d’uns 11 centímetres de fulla en el sòl, al costat d’una de les rodes del cotxe.

Els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després dels esbrinaments pertinents ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i danys. L’arrestat durant la seua estada en dependències policials va continuar realitzant amenaces de mort a la seua exparella i a persones del seu entorn. Els policies van intervenir el ganivet localitzat al costat del cotxe.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado