martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dia a dia “Sentim els parcs” té més acollida

L’edició especial pont de desembre de Sentim els parcs s’ha convertit en una opció d’oci que ha convençut a desenes de famílies. La proposta de dinamització de l’Ajuntament de Castelló en els parcs de la Panderola, en el Grau, de Ribalta i de Rafalafena ha convertit aquests espais verds en punt de trobada per a centenars de persones. “Els objectius que ens plantegem de fomentar l’ús social dels nostres parcs i oferir una alternativa ambiental, cultural i esportiva durant el pont s’han complit amb escreix”, argumenta la regidora de Sostenibilitat Ambiental Sara Usó. La programació, en el cas de la Panderola, ha sumat les activitats de les regidories de Cultura i Esports dirigides pels edils Verònica Ruiz i Enric Porcar,

Art reciclat amb tallers en els quals els xiquets de la casa han dissenyat adorns nadalencs com a avets de cartó, fermalls en forma de ren o pares Noel amb globus han sigut algunes de les propostes ambientals en els tres parcs. També hi ha hagut un espai d’hort urbà o xocolatada en el parc Ribalta. “La resposta de les famílies ha sigut molt positiva i la participació, destacable”, han insistit.

La música, els tallers ambientals i les activitats esportives s’han fusionat en el parc de la Panderola del Grau. Música surf, medieval, blues i ritmes brasilers exemplifiquen la voluntat de l’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Cultura, d’acostar diferents estils musicals al públic amb la idea d’enriquir la cultura musical.

La programació esportiva també ha convençut al públic amb les proves d’orientació amb Correlín, els jocs amb espases del Club Esgrima Touché de Castelló i l’exhibició de trial en bici. Hi ha famílies que ja s’han interessat per saber quan es repeteixen aquestes activitats a causa de l’èxit obtingut.

Últimas noticias

Contenido relacionado