jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació ajudarà a Villar del Arzobispo a posar en marxa el seu centre juvenil en l’edifici de l’antic institut

Villar del Arzobispo tindrà un centre juvenil, social i cultural en l’edifici de l’antic institut de la localitat amb l’ajuda de la Diputació de València. En una visita de l’alcalde del municipi, Vicente Portolés, a la seu de la institució provincial, el president de la Corporació, Jorge Rodríguez, s’ha compromès a finançar part del cost de la primera fase del projecte, que consistirà en l’adequació de la primera planta de la construcció.

“Des de la Diputació de València el nostre objectiu és assistir als municipis valencians en tot allò que estiga en la nostra mà. En el cas de Villar del Arzobispo, es tracta de fer realitat un projecte tan necessari com important per a la ciutadania de la localitat”, ha assenyalat el president Jorge Rodríguez. El projecte tracta de recuperar un edifici en desús per a convertir-ho en centre juvenil, de manera que es puguen desenvolupar diferents activitats dirigides a aquest públic.

“La intenció és construir un centre juvenil per als joves del poble, volem aprofitar les instal·lacions de l’institut vell, que fa deu anys que està infrautilitzat, i aconseguir que hi haja un espai amb alternatives d’oci saludables”, ha assegurat l’alcalde Vicente Portolés. El cost global de les obres ascendeix a 216.000 euros, dels quals l’ajuntament aportaria al voltant del 50% del pressupost i la Diputació de València la resta.

Últimas noticias

Contenido relacionado