lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació patrocina amb 165.000 euros l’Arenal Sound com a gran plataforma turística amb #CSTierradeFestivales

La Diputació de Castelló consolida el seu respatler a l’Arenal Sound com a gran plataforma de difusió turística en patrocinar el festival amb 165.000 euros com a adjudicatari de la convocatòria de contractes de patrocini reglats als quatre grans festivals musicals de la província de Castelló que formen part de la iniciativa ‘Castelló terra de festivals’. L’Arenal Sound percep el màxim patrocini de la inversió provincial de 500.000 euros en esta campanya, d’acord al fet que és el que més assistents acredita, amb la venda de més de 40.000 entrades per dia.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat en la roda de premsa oficial del festival, l’enorme potencial que té este macroevent “com a gran plataforma turística, per a fidelitzar especialment al turista nacional. Apostar pels festivals ha sigut i és una de les nostres inversions més rendibles, perquè com comprovem estos dies amb l’Arenal Sound es converteixen en la millor porta d’entrada a desenes de milers de persones que descobreixen esta terra única i repeteixen. Estic convençut que molts dels sounders de hui són els turistes de Castelló del futur, i continuarem sent copartícips d’això, engrandint a més el sentiment d’orgull de pertinença a aquesta terra en la qual passen coses bones”.

En este sentit, Moliner ha assegurat que la implicació del Govern Provincial va més enllà de les bones intencions. “Som aliats dels ajuntaments i de les empreses organitzadores valentes i solvents que duen a terme estos esdeveniments que són, sens dubte, grans plataformes per a donar a conéixer la nostra terra”.

És per això que Moliner ha posat l’accent que “des del Govern Provincial treballem perquè els sounders que coneguen la província per l’Arenal ens deixen amb un fins ara i tornen la resta de l’any”.

Quant a ocupació, està estimat que els grans festivals contribueixen a generar 2.000 llocs de treball directes.

Es reforça el servei de bombers
El suport de la Diputació als festivals també es constata amb l’important dispositiu de bombers que ha destinat a l’Arenal Sound. Des de hui i fins al diumenge el dispositiu es reforça amb una segona fase de treball que contempla una dotació fixa de bombers en la zona d’acampada, amb un vehicle i un total de 24 efectius (entre els quatre dies), i una dotació en la zona de concerts amb dos vehicles i un total de 20 efectius. A més, es disposa en la zona del lloc de comandament preventiu d’un camió nodrissa amb 30.000 litres d’aigua.

Últimas noticias

Contenido relacionado