lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació inicia els tràmits per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Alfarb amb Catadau i Llombai

La Diputació de València aposta fermament per la mobilitat sostenible, i prova d’açò és que s’inicien els tràmits necessaris per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà la població d’Alfarb amb Catadau i Llombai, així com l’adequació i accessos des de la CV-520.

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha volgut destacar que amb aquesta actuació “la Diputació aposta per fer valdre les vies de comunicació alternatives entre poblacions, sempre tenint com a objectiu la seguretat en el trajecte dels usuaris, així com fomentar la mobilitat sostenible”.

El projecte inclou la remodelació de la intersecció del carrer de la Indústria d’Alfarb amb la carretera CV-520, incorporant carrils centrals a la intersecció en T existent per a millorar la seua funcionalitat i la seua seguretat. Així com la construcció d’una via per a ciclistes i vianants de connexió d’Alfarb amb Catadau i Llombai de 3 metres d’amplària i 320 metres de longitud.

Aquesta obra està prevista dins del pressupost del 2017 amb una partida de 239.259,47 euros i ara mateix es troba en procés de licitació.

Últimas noticias

Contenido relacionado