22:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació inverteix 228.000 euros en les millores d’accessibilitat i seguretat viària en l’avinguda de la Mar de Bellreguard

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest divendres, amb l’alcalde de Bellreguard, Joan Marco, i la diputada Diana Morant, les obres de l’avinguda de la Mar del municipi de la Safor, la via principal en la qual s’estan executant les millores d’accessibilitat i seguretat viària, amb una inversió de 228.000 euros de la Diputació i una aportació de 100.000 euros de l’ajuntament.

En l’avinguda de la Mar, titularitat de la Corporació provincial, s’estan ampliant les voreres, que seran totalment accessibles i tindran una amplària superior als 2 metres; es canviarà la il·luminació i a substituir les antigues canonades de fibrociment de la xarxa d’aigua potable; es soterraran els contenidors que hi ha sota l’Ajuntament; s’instal·laran bancs i papereres, així com arbrat, i s’ordenarà l’aparcament, eliminant l’estacionament en bateria per seguretat, i la ubicació dels semàfors.

En paraules de Rodríguez, aquesta actuació és “una mostra més del concepte d’inversions sostenibles pel qual aposta aquesta Diputació, amb obres que solucionen problemes reals de les persones i milloren els serveis i la qualitat de vida”. En el cas de l’avinguda de la Mar de Bellreguard, la Corporació ha realitzat dues aportacions de 114.000 euros, una del Pla d’Inversions Sostenibles (IFS) i una altra des de l’àrea de Carreteres, i l’Ajuntament ha completat el pressupost global de l’obra amb 100.000 euros. En total, 328.000 euros per a dur a terme una actuació que es va iniciar al febrer i està previst que finalitze a l’abril.

L’alcalde, Joan Marco, ha mostrat la seua satisfacció pel “canvi de rumb de la Diputació i el tracte que ens està dispensant als municipis”. En el cas de Bellreguard, “en aquest temps hem pogut remodelar carrers i places, cobrir la pista de bàsquet amb una subvenció que ha pagat íntegrament l’obra i millorar la seguretat dels vianants i l’accés als comerços en l’avinguda de la Mar, que és la via principal del municipi”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado