jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les diputacions de València i Castelló comparteixen experiències i intercanvien projectes en matèria cultural

El diputat de l’Àrea de Cultura, Xavier Rius, ha visitat el diputat de Cultura de la Diputació de Castelló, Vicent Sales Mateu, a la seu de la Corporació castellonenca per tal d’intercanviar punts de vista i experiències al voltant de les polítiques culturals de totes dues diputacions.

Ambdós diputats han manifestat la seua satisfacció per poder realitzar aquesta trobada i debatre les qüestions culturals que afecten llurs competències i les orientacions als diferents programes de suport que aborda cadascuna de les dues diputacions. Rius s’ha mostrat predisposat a poder intercanviar experiències i conèixer les polítiques culturals implementades a Castelló, amb la intenció d’estudiar possibles vies de col·laboració en el curt i mitjà termini, ja que el potencial cultural de les dues diputacions troba punts de confluència en alguns programes.

El responsable de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha aprofitat l’ocasió per a presentar els programes que s’estan duent a terme des del seu departament, tant els orientats a entitats locals –Ajuntaments, mancomunitats i entitats locals menors– com els orientats a entitats i organismes culturals sense finalitat lucrativa i a societats musicals.

Per a Xavier Rius, «trobades de treball com la de hui serveixen per a establir una comunicació més fluida entre administracions anàlogues, i estudiar les possibles vies de col·laboració de cara al futur». El diputat també ha desitjat que «aquestes reunions es puguen produir amb major freqüència, ja que ens trobem en un moment procliu al diàleg, l’obertura i la col·laboració amb el conjunt de les administracions», ha indicat.

Rius també s’ha congratulat per l’arribada d’aquest període d’obertura més enllà de la demarcació de València, «ja que és voluntat de la Diputació mantenir ponts de cooperació amb qualsevol administració competent en matèria de Cultura», ha conclòs

Últimas noticias

Contenido relacionado