viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dirigents valencians mostren la seua solidaritat als afectats per l’atemptat de Barcelona

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, i dirigents polítics valencians han llançat en els seus comptes de Twitter missatges en els quals es mostren preocupats per l’atropellament massiu en la Rambla de Barcelona, que a les 18.05 hores s’ha confirmat com un atemptat terrorista, i en els quals expressen la seua solidaritat amb els afectats.

“Pendents del que ha passat a Barcelona. Tota la nostra solidaritat”, expressa el cap del Consell. Per la seua banda, la vicepresidenta, Mónica Oltra, també assegura estar “seguint les informacions” que arriben des de la Ciutat Comtal, i envia “un record per a les víctimes i suport a familiars i amics”. Amb la confirmació que es tracta d’un atemptat, la vicepresidenta del Consell demana seguir les indicacions dels equips d’emergència i informacions pels canals oficials. “Força Barcelona”, afig.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, confiava que l’atropellament massiu “no tinga greus conseqüències” i declarava estar “molt preocupada per la situació”. El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, afirma igualment estar seguint “amb preocupació la terrible informació que ens arriba de Barcelona” i mana “tot el suport, respecte i prudència per a aquests moments”.

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, s’ha pronunciat igualment en aquesta xarxa social on assegura estar “amb el cor en un puny”. “Tota la prudència i col·laboració amb equips d’emergència i solidaritat amb les víctimes. Tots som Barcelona”, manifesta.

El diputat de no adscrits i exportaveu de Cs Alexis Marí expressa la seua “preocupació per les notícies que arriben de Barcelona” i mana “sort i suport a les Forces i Cossos de Seguretat en la seua labor. Solidaritat amb les víctimes #elterrornuncagana“.

Des de l’Ajuntament de València, l’alcalde, Joan Ribó, està igualment seguint “amb preocupació les informacions” de Barcelona i envia la seua “solidaritat amb ferits i famílies de les víctimes de l’atropellament”. El primer edil d’Alacant, Gabriel Echávarri, es mostra “consternat i molt preocupat” i mana “suport i solidaritat a les víctimes i familiars”.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, es declara “molt pendent de les notícies” de Barcelona i envia igualment el “suport i solidaritat”; el seu homòleg a Castelló, Javier Moliner, expressa “dolor i preocupació” per l’ocorregut i mana la “solidaritat de Castelló amb les víctimes”. “Tot el meu suport a les víctimes a Barcelona i la nostra gratitud a les forces de seguretat pel seu treball. Junts enfront de la barbàrie”, és el tuit de César Sánchez, president de la corporació provincial alacantina.

La institució del síndic de Greuges manifesta “commoció” pels fets i també expressa la “solidaritat i suport amb les víctimes i famílies”. Per la seua banda, el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moraguez, demana col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat. “Quina pena”, expressa en el seu missatge en Twitter.

Últimas noticias

Contenido relacionado